Grote smartphone veiling internationaal succes

smartphone

Het Belgische veiling huis Jorisco kreeg het verzoek om het faillissement van een technische groothandel af te handelen. In de boedel zaten  meer dan 3.000 smartphones van alle bekende merken. Galaxy 4, iPone 5 en nog veel meer populaire uitvoeringen .

Dit raakte snel bekend bij de jeugd in meerdere landen zodat de veiling snel heel veel belangstelling trok. Duizenden bieders en kijkers waren bij het sluiten van de veiling online. Er werden in korte tijd miljoenen pagina’s verwerkt.

Gelukkig was Auction-Experts op dergelijke aantallen voorbereid zodat de veiling goed verliep en alle pagina’s snel werden getoond, nergens  ontstond oponthoud.

De veilingmeester en de hoogste bieders waren zeer tevreden over het resultaat van de veiling