Op deze pagina presenteren wij u het laatste nieuws rondom Auction Experts, dé online veiling software

Auction Experts

Online betalen

22/05/2015

betalen

Veel verschillende online betaal methoden

Er zijn een groot aantal verschillende betaal methoden op het internet beschikbaar. De methoden verschillen voor een deel per land.
Daarom werken we samen met betrouwbare “Payment Service Providers” bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het verwerken van internet betalingen.

West Europa

Voor de West Europese landen is DocDataPayments een goede keuze.
Dit bedrijf is onderdeel van en groter concern en is op de beurs van Amsterdam genoteerd. Wij werken al meer dan 12 jaar samen.

Via deze link kunt u een overzicht van de verschillende betaal methoden per land downloaden.

 

 

Auction Experts

International produce auction

10/02/2014

Buttercup SquashThe international produce auction site NZProduceexchange.co.nz became within one month  the dominant factor in the export of Buttercup Squash to Japan and South Korea.
The market for this pumpkin-like vegetable with 30,000 tonnes per annum is limited, a handful of New Zealand companies produce the bulk of the volume. On the procurement side, there is one party that dominates the market.
The vegetable auction was designed partly for this party to circumvent.
The first auctions were pricewise unsuccessful, but brought new buyers to the market and gave  more transparency.
The first auction inFebruary 2014 gave good prices, the best prices of the year. The parties who did not participate in the auction made ​​also good prices and vegetable auction prices are the starting point of the spot market prices.

In 2015 volumes were smaller but prices were extremely well.

Auction Experts

Grote smartphone veiling internationaal succes

smartphone

Het Belgische veiling huis Jorisco kreeg het verzoek om het faillissement van een technische groothandel af te handelen. In de boedel zaten  meer dan 3.000 smartphones van alle bekende merken. Galaxy 4, iPone 5 en nog veel meer populaire uitvoeringen .

Dit raakte snel bekend bij de jeugd in meerdere landen zodat de veiling snel heel veel belangstelling trok. Duizenden bieders en kijkers waren bij het sluiten van de veiling online. Er werden in korte tijd miljoenen pagina’s verwerkt.

Gelukkig was Auction-Experts op dergelijke aantallen voorbereid zodat de veiling goed verliep en alle pagina’s snel werden getoond, nergens  ontstond oponthoud.

De veilingmeester en de hoogste bieders waren zeer tevreden over het resultaat van de veiling

Auction Experts

Internationale groenteveiling dicteert markt prijzen

07/02/2014

Buttrrcup SquashDe Nieuw Zeelandse webveiling NZProduceexchange.co.nz is binnen een maand de dominante factor geworden in de export van Buttrcup Squash naar Japan en Zuid Korea.
De markt voor deze pompoenachtige groente is met 30.000 ton per jaar beperkt, er zijn een een handvol Nieuw Zeelandse aanbieders. Aan in de inkoop kant zijn is er een partij die de markt domineert.

De groenteveiling was onder meer opgezet om deze partij te kunnen omzeilen.
De eerste veilingen waren op prijs technisch geen succes, maar brachten nieuwe kopers naar de markt en bracht meer transparantie.

De eerste veiling van februari 2014 gaf goede prijzen, de beste prijzen van het jaar. Ook de partijen die niet deelnamen aan de veiling maakte goede prijzen en  de groenteveiling prijzen werden het uitgangspunt van de sportmarkt prijzen.

Het is de bedoeling in de loop van het seizoen het assortiment uit te breiden met andere groenten.

Meer informatie?

Auction Experts

ABN AMRO Bank organiseert goede doelen veiling

29/12/2013

ABN-Amro

Op verzoek van ABN AMRO Bank heeft Auction-Experts haar goede doelen veiling ter beschikking gesteld voor de “Movember” aktie.
Movember is een internationale activiteit met als doel geld op te halen voor onderzoek en educatie over teeltbal en prostaat kanker. Zie o.a. http://nl.movember.com/.

De veiling werd druk bezocht en er is goed geboden.
Eén van de kavels was een lunch met Gerrit Zalm voorzitter van de Raad van Bestuur, deze kavel was alleen beschikbaar voor medewerkers  van ABN AMRO Bank.MEER WETEN? BEL!

U kunt ons op dit nummer bereiken:

+31 (0) 88 ­ 1919 000

of laat uw emailadres en-of telefoonnummer achter middels het formulier hier onder